GuayMoteros

GuayMoteros

Grupo - Asfalto

Qui Som? És difícil definir-nos com a grup, però bàsicament podem dir que la nostra vida gira al voltant d'una moto.

De manera oficial, som una entitat recreativa privada, sense ànim de lucre, constituïda l'any 2001, el principal objectiu el constitueix la pràctica responsable i continuada del motociclisme, ..... però dit així sona molt fred i burocràtic ... .. així que podem dir que principalment som un grup d'amics units per una forta passió a rodar amb moto.

Per a uns és un àgil mitjà de transport, per a altres una descàrrega d'adrenalina, alguns la veuen com una "fàbrica" de sensacions de llibertat, de velocitat, de potència, de fragilitat ... però per a tots, en més o menys importància, és una forma de vida.

De manera secundària direm que la majoria dels membres del club són Gais o Lesbianes, encara que també hi ha hèteros, però per a nosaltres aquesta qüestió no té total importància, perquè al final el que busquem és compartir un bon dia de ruta, unes vacances, un cervesa, una bona conversa durant el dinar motorista i unes bones rialles ...

Potser algú es pregunti si és necessari crear un club motorista-gai, però per a nosaltres ni tan sols va ser un plantejament, senzillament va sorgir de manera espontània entre un petit grup d'amics gais que compartien afició per rodar amb moto. A partir d'aquí el club es va desenvolupar i va créixer per acabar funcionant com qualsevol altre club motard. Així va ser com es va crear un espai diversió, companyia i respecte, on qualsevol aficionat a rodar amb moto sense importar la seva condició sexual, és benvingut.

Aquesta diferència emfatitza que l'important és la moto i sortides, que es l'objectiu del grup. La condició sexual és totalment secundària.
Altres grups prioritzen a la inversa, inclús amb membres sense moto. No és el nostre cas, malgrat entenem aquesta visió.

Som l'únic grup integrat a la GLME (Gay and Lesbian Motorcyclists in Europe) entitat amb la que compartim els mateixos valor, així com la resta de 14 grups al llarg d'Europa i amb que solem compartir dos trobades anuals.

Si et ve de gust conèixer-nos, et convidem a que vinguis amb nosaltres en alguna ruta o en algun sopar i puguis veure com funcionem. I si et decideixes, estarem encantats d'acollir-te com a soci. Només et cal una moto i moltes ganes de passar-ho bé!

T'apuntes? ...

Benvingut al club!

http://moter.us/VDS6


Avatar.thumb s.n.474747
NikoBCN  GuayMoteros
2020-10-27 16:56:13 UTC
Hola a tot(e)s, si encara feu sortides, m'agradaria apuntar-me a alguna.
Salutacions!
N.

Debes entrar o registrarte para poder comentar.

A Delirium666 le gusta esto
Avatar.thumb s.l.006578
Lepo_  GuayMoteros
2016-06-28 16:02:56 UTC
Muy buenas des de Girona. A ver si podemos organitzar alguna saluda por la província. Por cierto me llamo Jordi y salimos en plan ruta tranquila, disfrutar de los paisajes y carretera, y celebrarlo con una buena comida en buena compañia. Saludos amigos!
El noi roig thumb s
El Noi Roig Hola Jordi!
2016-09-08 21:56:49 +0200 ·
El noi roig thumb s
El Noi Roig hastata que tengamos web síguenos en facebook y te enteras de salidas. Pásame el mail por privado y te añado a newsletter si quieres
2016-09-08 21:57:22 +0200 ·

Debes entrar o registrarte para poder comentar.

El noi roig thumb s
El Noi Roig  GuayMoteros
2015-02-25 12:22:05 UTC
RUTES CONFIRMADES 2015:

22-2-15
POBLET / SANTES CREUS / MONTBLANC

22-3-15
PRADES

26-4-15
RUPIT / TAVERNOLES

24-5-15
LLUÇANES / LES LLOSES

21-6-15
TRONA DE LA REINA

26-7-15
AGER / MONTCORTÉS

20-9-15
GABARRES

25-10-15
PINOS

Debes entrar o registrarte para poder comentar.