Blog de secs

Sortida Dissabte 25.10.2014 Santa Eugenia de Bergueda. secs 30 Octubre 2014, 00:24

.

Vaig llegir que a La Selva del Camp es feia una trobada de motos antigues, un bon motiu per fer una excursió als voltants de Valls. Després resulta que no era el dissabte 25, si no el diumenge 26, tenia un compromís, vaig canviar la ruta decidint que aniria a Rupit a fer unes fotos.

Surto a les 10 direcció Vic des de Terrassa. autopista fins la c17, abans d'arribar a Vic veig un indicador, en el que sempre em fixo, ja que em causa curiositat Santa Eugènia de Berga església segle XI, direcció Taradell, be doncs anem a veure que hi ha, a Rupit i he anat moltes vegades.

En acostar-me veig el campanar romànic, es un poble petit i puc aparcar la meva Intruder al costat de l'església, faig unes fotos al temps que tinc necessitat de trobar un bar, relativament prop ni ha un, i a mes prenc un tallat, que es realment bo, mentrestant observo la gent que està esmorzant, els plats tenen un bon aspecte, no em faria res tornar-hi algun dia i fer un bon àpat.

Torno per on tenia pensat, direcció Moià, Castellterçol, Caldes de Montbui, Sentmenat, Castellar del Vallès, Terrassa a les 13,30 a casa 160 Km., encara que la propera vegada passaré per Calders, que m’agrada més. A veure on anirem la propera vegada.

Debes entrar o registrarte para poder comentar.